Om oss

Moderaterna är en idéburen organisation. Vår uppgift är att målmedvetet bilda opinion för och utveckla moderata idéer. Vårt mål är att hela tiden vara ett parti i förändring. Ett parti som söker utmaningarna, pekar på samhällsproblemen och som sätter resultatet för människor före sakfrågorna.

För att uppnå detta har vi en organisation som fungerar som ett nätverk kring värden om människans frihet och ansvar. Vårt uppdrag är att sprida kunskap om moderaterna och varför vår politik är bättre för Sverige. Vår verksamhet täcker ett brett fält och vänder sig till alla som delar våra värderingar oavsett bakgrund.

Moderaterna är organiserade i 26 förbund och cirka 600 föreningar spridda över hela landet.

Nya moderater i en ny tid. 

Trots att valresultatet 2014 var ett av våra bästa i modern tid, innebar det ändå ett ordentligt kliv bakåt jämfört med 2010. Vi lyckades inte nå ut med vår politik och det räckte inte att vi kunde visa upp en av Europas mest välskötta statsfinanser. Moderaterna har tagit kritiken på allvar och just pågår ett intensivt arbete att förnya och förbättra.
På den här bloggen kan du följa vårt arbete i Vimmerby kommun där vi försöker göra idéerna till verklighet och där vi förnyar oss för att alltid vara i takt med tiden.

Gör din röst hörd. 

Det lättaste sättet att påverka politiken är bli en del av den. Hos oss får kloka ideer och bra människor utrymme i kommunpolitiken. Är du intresserad av att engagera dig, hör av dig till någon av oss så hjälper vi dig in på bästa sätt.

Kontakt:

Gruppledare Marie Nicholson
marie.nicholson@gmx.com
mob. 0723196533